ҚЫТАЙ ТІЛІНДЕГІ ДИПЛОМАТИЯЛЫҚ ТЕРМИНДЕРДІҢ ӨЗІНДІК СИПАТТЫ БЕЛГІЛЕРІ (Journal of Oriental Studies, 2016)
Автор статьи в своей работе рассматриваетособенности дипломатических терминов китайскогоязыка.In the article are studied the particularities of thediplomatic terms of chinese language.