ИРАНО-АМЕРИКАНСКИЕ ОТНОШЕНИЯ: ТРУДНОСТИ И ПРОТИВОРЕЧИЯ (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада соңғы отыз жыл ішінде Иран-Америка қарым-қатынастарының негізгі қиыншылық-тары мен қарама-қайшылықтары қарастырылды. Соны-мен қатар мақалада қарым-қатынастарды жақсартуғабастама бола алатын екі жақты шарттар көрсетілген.This article talks about main difficulties andcontradictions in the US-Iranian relations in the past thirtyyears, as well as about main conditions of both sides thatcan help normalize these relations.