Корей тіліндегі қаратпа сөздердің антропонимдік формаларының ерекшеліктері (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада корей тіліндегі қаратпа сөздердің, есім таңдаудағы ерекшеліктер мен тегінің шығуы секілді антропонимдік формасының ерекшеліктері қарастырылады. Корей тілінде жекелеген есімдер қаратпа сөз ретінде қолданбай, оларды қолдануына шектеу қойылуы себебінен, антропонимдердің ұлттық ерекшеліктерін айқындау мақаланың мақсаты болып отыр.
Keywords: антропонимдер; жекелеген есімдер; қаратпа сөз; корей тілі; корей тегі; есім таңдау