«E-Learning» технологиялары және олардың Қазақстанда корей тілін үйретуде қолдануы (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада корей тілін үйретуде «E-Learning» технологияларының қолдануы қарастырылады. Жоғары оқу орындарындағы аудиторияға арналған Қазақстанның ең танымал және қолайлы білім беру сайттары мен олардың сипаттамалары келтірілген. Бұл тілдік ортада корей тілін оқып жүрген студенттерге үлкен мүмкіндік береді.
Keywords: электрондық оқу (е-learning); АКТ (Ақпараттық және коммуникациялық технологиялар); қашықтық оқу