Хинди тіліндегі кірме элементтердің зерттелуі (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Үндістанның мемлекеттік тілі хинди тілінің лексикалық құрамындағы кірме сөздердіңзерттелу деңгейі қарастырылған. Үнді ғалымдары мен шетелдік ғалымдардың еңбектерібасшылыққа алынып, кірме сөздердің түрлі аспектіде зерттелгені анықталды.
Keywords: хинди тілі; кірме сөздер; зерттелу деңгейі; шетел сөздер