Қазақ және парсы тілдеріндегі ортақ сөздер (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада авторлар арқылы қазақ және парсы тіліндегі ортақ сөздер және олардың шығу тарихы қысқаша зерттелген. Сонымен қатар кірме сөздердің қалыптасу жүйесі және сипаты зерттелген.Сонымен қатар мақалада қысқаша ежелгі қарым-қатынастардың даму тарихындағы кейбір сәттерін сипаттайды.
Keywords: қазақ тілі; парсы тілі; ортақ сөздер