Қазақстан қоғамындағы конфессияаралық қатынастарды жетілдірудің негізгі жолдары (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақалада Қазақстан қоғамындағы конфессияаралық қатынастарды жетілдірудің негізгі жолдарымәселесі қарастырылады. Сондай- ақ, тарихи фактілерге тоқтала отырып, заманауи үрдістердіңдінге әсері нәтижесінде пайда болған діни өзгерістер жан-жақты сарапталады.
Keywords: мемлекет; конфессия; дін; қоғам; секуляризация; діни құрылымдар