«Мұғинул- Мүрид » (ХІҮ ғ.) шығармасының поэтикасы (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Алтын Орда билігі тұсында жазылған «Мұғинул-мүрид» шығармасының  поэтикасысөз болады. Зерттеуші шығарма авторы туралы өзінің ғылыми тұжырымдарын мәтінде кездесетіндеректер негізінде ұсынады. ХІҮ ғасырда дүниеге келген әдеби жәдігердің тілі, көркемдік ереккшелігі мен өлең құрылысына талдау жасалады. Сондай- ақ ортағасырлық әдеби ескерткіштерді зерделеуде алда атқарылар мақсат- міндеттер баса айтылады.
Keywords: түркология; мәтін; әдебиет; қолжазба; жазба ескерткіш; ырғақ; автор