Лаошының шығармаларындағы жалқы есімдердің лингвомәдени әлеуеті мен сипаты (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақалада қытай әдебиетінің белді қаламгері Лаошының белді туындыларындағы жалқыесімдердің семантикасына талдау жасау арқылы қытай ұлттың мәдени болмысы мен ойлаужүйесі, қоршаған дүниені қабылдаудағы ұлтының менталдық танымы туралы жан-жақтыақпарат берілген.
Keywords: ономастикалық бірліктер; онимдер; концепт; этномәдени ақпарат; лингвомәдениет