Түркі-қыпшақ тіліндегі жазба ескерткіштердің (ХІІІ-ХV ғ.) зерттелу мәселелері (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада мәмлүктер билігі тұсында (ХІІІ-ХV ғ.) мәмлүк-қыпшақ тілінде жазылған жазба ескерткіштердің (грам-матикалық еңбектер, сөздіктер, діни кітаптар және т.б.) ғылыми айналымға түсу және зерттелу мәселелері қарастырылған.
Keywords: түркі-қыпшақ тілі; жазба ескерткіштер; грамматикалық еңбектер; зерттеулер