Қытай тіліндегі дауысты дыбыстар мен дауыссыз дыбыстардың айырмашылығы (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада қытай тіліндегі дауысты және дауыссыз дыбыстардың топтастырылуы, дыбысталуыжәне олардың басты айырмашылықтары қарастырылды
Keywords: фонетика; дауысты дыбыстар; дауыссыз дыбыстар; дыбыстау мүшелері