Дін және мемлекет: қарым- қатынас мәселелері (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада  дін мен мемлекеттің арақатынасы мәселесі қарастырылады. Тарихи фактілерге тоқталаотырып, заманауи үрдістердің дінге әсері нәтижесінде  пайда болған діни өзгерістер жан-жақтысарапталады.
Keywords: Дін; қоғам; секуляризация; догматика; діни құрылымдар