ЛЕКСИКАЛЫҚ БІРЛІКТЕРДІҢ ЭТНОМӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ (түркі тілдеріндегі кинологиялық атаулар негізінде). (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
В статье рассматриваются этнокультурная природаязыковых единиц образованных на основекинологических названий в тюркских языках.Iin the article are considered the ethnocultural natureof language units formed on the basis of kinologic names inTurkic languages.