«САРЫ» ТҮСТІҢ ҚАЗАҚ ДҮНИЕТАНЫМЫНДАҒЫ ҰЛТТЫҚ-МӘДЕНИ ТАБИҒАТЫ МЕН ТІЛДІК БЕЙНЕСІ. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада “сары” түстің қазақ дүниетанымындағысимволдық мәніне тіл және мәдениет тұрғысынанталдау жасалды.This article discusses the symbolic meanings about theyellow color in Khazak culture.