АССОЦИАТИВНЫЕ ОСОБЕННОСТИ КОНЦЕПТА «ВЕЖЛИВОСТЬ» В СОЗНАНИИ КАЗАХОВ И ЯПОНЦЕВ (результаты анкетирования). (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада әл-Фараби атындағы университеті,Васеда және Цукуба университеттерінің студенттерініңарасында «сыпайлық» концептісінің ассоциациялықерекшеліктерін анықтау мақсатымен өткізілгенсауалдаманың нәтижелері көрсетілген.This article presents the results of questionnaires toidentify the associative features of the “politeness” concepton example of kazakh-speaking students of KazakhNational University named after al-Farabi and japanesestudents of Waseda University and Tsukuba University.