ИНДИРА И СОНЯ ГАНДИ: ДИНАСТИЯ ПРОДОЛЖАЕТСЯ. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада - қазіргі кездегі Үндістан тарихындағы Индира және Сони Гандидің рөлі «Неру-Ганди» саяси әулеттің өкілдеріретінде сипатталады.