ЧУСОК И СОЛЛАЛЬ - ОСНОВНЫЕ НАРОДНЫЕ ПРАЗДНИКИ КОРЕИ КАК ПРЕДПОСЫЛКИ МАССОВОЙ КУЛЬТУРЫ. (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Оңтүстiк корея халық мерекелерi - чусок пенсоллаль дәстүрлi мерекелердің әйгілері. Олар үлкенмәлiмдiлiктермен пайдаланады және жанұяның ішіндеөткізіледi. Мерекелер дәл осылай елдiң жаппаймәдениетiнiң популяризациясындағы ең маңыздырөлдерiн ойнайды.The Public holidays of South Korea - chusok and sollalare the most popular traditional holidays. They use bigpopularity and celebrate in family circle. In the same way,the holidays play the important role in popularity of themass culture of the country.