Ауызекі тілді дамытуға қажетті біліктіліктер (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада ауызекі тілді дамытуға қажетті біліктіліктер қарастырылған. Осы біліктіліктердіигеру әдіс-тәсілдері. Сонымен қатар ауызекі тілді оқытудағы мәдениетаралық қарым-қатынастың рөлі зерттеледі.
Keywords: сөйлеу қабілеті; біліктілік; мәдениетаралық қарым- қатынас; қоғам.