Қазақ- парсы тілдеріндегі ортақ сөздер – тарихи- мәдени, саяси және экономикалық қарым- қатынастың жемісі (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақаланың авторлары қазақ және парсы тілдеріндегі кірме сөздерді, мәдени-экономикалық,осы елдің саяси қарым-қатынасының нәтижесі ретінде қарастырады.
Keywords: кірме сөздер; нәтиже; өзара қарым- қатынас; мәдени- әлеуметтік даму; кірігу.