«Мәдениетаралық қарым- қатынас теориясы» пәні бойынша қолданылатын құзыретті- бағдарлы және тұлғалық- бағдарлы педтехнологияларды қолдану жайлы шеберлік сынып (Journal of Oriental Studies, 2016)
Берілген мақалаға автор педагогикалық қызметі барысында жиі қолданатын құзыретті-бағдарлыжәне тұлғалық- бағдарлы тапсырмалар арқау болған. Автор 2014-2015 оқу жылының қазан айындаөткізген республикалық шеберлік сыныбы осы мақаланың негізгі ақпарат көзі болып саналады.
Keywords: құзыретті- бағдарлы тапсырмалар; тұлғалық- бағдарлы тапсырмалар; мәдениетаралық қарым- қатынас теориясы; қытай тілін үйрету әдістемесі; қытай тілі.