Шетелдегі әл-Фараби туралы зерттеулердің қазіргі жағдайы (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада қазіргі таңдағы әл-Фараби мұрасының зерттелу деңгейі сөз етіледі, ерекше назарБатыс, араб және Иран ғалымдарының еңбектеріне аударылады.
Keywords: орта ғасырлардағы ғылым мен мәдениет; ғылыми мәлімет; мұра; фәлсәфа; фарабитану.