Білім және ғылым саласындағы қазақ- үнді қатынастарының дамуы (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Мақала мәдени, білім және ғылым саласындағы қазақ- үнді қатынастарының дамуына арналған.Автор ҚР Орталық мемлекеттік мұрағаттан табылған мәліметті жариялап отыр.
Keywords: ынтымақтастық; мәдени байланыстар; ғылыми сала; қатынастар дамуы; екі жақты құжаттар.