Этникалық (ұлттық) бір дейлігі бай қауында ин тег ра тив тік әдіс (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақала бірдейліктің, этникалық (ұлт тық) бірдейліктің сұрақтарынақазіргі шарттарда ар наулы. Этникалық бірдейліктің байқауыныңнегізгі әдістердің сараласы негі зін де, интегратив тік әдісі қолданысының зары көрсетілген.
Keywords: Бірдейлік; әдістер; этникалық бір дейлік; ұлттық бір дейлі; примордиализм; конструктивиз; интегратив тік әдіс.