Жапониядағы мемлекеттік қызметтің ерекшеліктері. Особенности государственной службы Японии. (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Әлемде қалыптасқан мемлекеттік қызметті ұйымдастыру үлгілерінің ішінде Жапонияның мемлекеттік қызметінің рөлі ерекше. Сондықтан, мақалада Жапонияның мемлекеттік қызмет институтына, оның ерешлеіктеріне талдау жасалып, маңызды мәселелер көрсетілген.статье рассматриваются особенности института государственной службы Японии.