Кинесикалық амалдардың семантикасы мен қарым-қатынастағы функционалдық қызметі - Семантика и функция кинесических средств коммуникации (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада тілдік қарым-қатынас кезінде қолданылатын бейвербалды амалдардың негізгі түрі кинесикалық амалдардың қазақ тіліндегі қолданысы, олардың семантикасы, атқаратын функциясы, көркем шығармадағы көрінісі қарастырылған.В статье рассматривается семантика кинесических средств коммуникации, их отражения в художе-ственных произведениях.