Қытай тіліндегі көркем әдебиетті аударуда көңіл бөлетін бірнеше түйіндер - Основные вопросы при переводе художественной литературы на китайском языке (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Қытай тіліндегі көркем әдебиетті аударуда көңіл бөлетін бірнеше түйіндерге тоқталдым.Несколько основных вопросов, которым надо уделить внимание при переводе художественной ли-тературы китайского языка.