ХХІ ғасырдағы Қытай Халық Республикасының сыртқы имиджі мәселесі. Вопросы внешнего имиджа Китайской Народной Республики в XXI веке. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада бүгінгі таңдағы Қытай имиджінің «ішкі» және «сыртқы» аспектілері қарастырылды. ҚХР халықаралық қатынастардың ірі субъектісіне айналған кезеңде «имидждік фактор» маңызды рөл атқарады.В данной статье рассматриваются аспекты «внутреннего» и «внешнего» имиджа современного Китая. «Фактор имиджа» занмал важную роль в период становления КНР как крупного субъекта международных отношений.