Аударма шеберлігі. Искусство перевода. (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Берілген мақалада аударма шеберлігінің қыр-сыры қарастырылады. Аудармашыны тәрбиелейтін талаптар мен қасиеттер, аударма жасау тәсілдері жеке-жеке түсіндіріледі.В данной статье рассматривается исскуство перевода. Выявляются требования для переводчика и отдельно рассматриваются виды перевода.