Қытай фразеологизмдеріндегі ұлттық танымның көрінісі - Национально-культурная специфика китайских фразеологизмов (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада орасан бай қытай тілі фразеологизмдерінде жиі кездесетін символдарға лингвомәдени тұрғыдан шолу жасалып, түсіндірме берілген. В статье дается анализ и объяснение основным символаме которые часто встречаются в фразеоло-гизмах китайского языка.