Қытай әдебиетіндегі әйелдер бейнесінің типологиясы - Типология женских образов в китайской литературе (Journal of Oriental Studies, 2016)
Берілген мақалада қытай әдебиетіндегі әйелдер бейнесінің типологиясына жан-жақты талдау жасалынған.В данной статье дается разносторонний анализ типологии женских образов в китайской литературе.