Участие лидирующих партий Казахстана и Китая в модернизации страны - Қазақстан мен Қытайдың негізгі партияларының елді модернизациялауға қатысуы (Journal of Oriental Studies, 2016)
Статья рассматривает вопрос о роли доминирующей партии Казахстана и правящей партии Китая в модернизировании страны, а также сходства и различия между Народно-демократической партией "Нур Отан" и Коммунистической партией Китая. Обсуждена политика проведения модернизации, основные действия партии обеих стран в целях осуществления модернизации. Аталмыш мақала Қазақстан мен Қытайдың негізгі саяси партияларының елді модернизациялаудағы рөлі жайлы мәселені, атап айтқанда, "Нұр Отан" Халықтық-Демократиялық партиясы мен Қытай Коммунистік партиясының арасындағы ұқсастықтар мен ерекшеліктерді қарастырады. Аталған партиялардың модернизацияны жүргізу саясаты, басты іс-әрекеті талқыланады.