ИРАНДАҒЫ ПРЕЗИДЕНТ САЙЛАУЫ ЖӘНЕ ПРЕЗИДЕНТТІҢ ҚҰҚЫҚТАРЫ (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Бұл мақалада Иранда президент сайлауының ұйымдастырылуы тәртібі баяндалған. Иранның билік институтының өзіндік ерекшеліктері және Иран президенттінің міндеттері мен құқықтары қарастырылған.