Молчание как коммуникативный АКТ. Үнсіздік коммуникативті Акт тұрғысында. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Данная статья посвящена молчанию как определенному коммуникативному действию, анализу различных значений молчания в зависимости от ситуации, выделены выполняемые функциимолчания говорящего и адресата.Мақалада коммуникативті əрекеттің белгілі түрі үнсіздіктің жайдайға байланысты əртүрлі маңызы, сөйлеуші мен адресатарасында орындалатын қызметтері анықталған.