Шет тілін «кейс-стади» әдісі арқылы оқытудың ерекшеліктері - Особенности кейс-стади метода обучения иностранного языка (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада кейс әдісі интерактивті әдістің бір нұсқасы ретінде немесе кәсіби әрекеттің белгілері бар шағын іскерлік ойын ретінде қарастырылады. Бұл технологияда оқу материалы тіл үйренушілерге проблемалық жағдаяттар арқылы ұсынылады, студент түрікше кәсіби тілде сөйлеуге шешім қабылдау барысында белсенді зерттеу және шығармашылық әрекеті арқылы үйренеді.Метод Кейса изыскивается в виде варианта интерактивного метода или как небольшая игра с при-знаками профессиональной деятельности. Учебный материал для тех, кто изучает язык, в этой техно-логии представляется через проблематичное положение, когда студент принимает решение говорить на профессиональном турецком языке, он учится благодаря активным исследованиям и творческой деятельности.