ПРОБЛЕМА ГЕРОЯ В ДРАМАТУРГИИ И. ЭФЕНДИЕВА (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Көрнекті әзірбайжан драматургы Ильяс Эфендиев бай шығармашылық жолын жүріп өтті. Өзінің шығармалары арқылы «Ильяс Эфендиев театрын» қалыптастырды. Бұл мақалада жазушының драматур-гиясындағы кейіпкер мәселесі туралы айтылады.