XX ғасырдың басындағы қытай əдеби революциясы. Китайская литературная революция в начале ХХ века. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада XX ғасырдың басындағы қытай əдеби революциясы жан-жақтылы зерттелгенВ статье автор подробно рассматривает китайскую литературную революцию начала ХХ века.