ОБ ИЗУЧЕНИИ ПАМЯТНИКОВ ПИСЬМЕННОСТИ ВОСТОКА В КАЗАХСТАНЕ (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада Шығыстың жазба жәдігерліктерінің Қазақстанда зерттелу тарихына лингводеректану ілімі тұрғысынан қысқаша шолу жасалады. Бұл бағытта жарық көрген негізгі еңбектер сөз етіледі.