Театр Египта во второй половине хх века. ХХ ғасырдың екінші жартысындағы Мысыр театры (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада ХХ ғасырдың екінші жартысында, нақты айтқанда өткен ғасырдың 50-80 жылдарында Мысыр театр өнерінің дамуы мен қалыптасуына шолу жасалады. Бұл кезеңде түрлі жанрда жазылған көптеген драма шығармалары дүниеге келіп, Мысыр əдебиетінің «алтын қорына» енді.Статья посвящена анализу развития и становления театрального искусства во второй половине ХХ века, а именно в 50-80-е годы прошлого века. Этот период отличается многочисленными драматургическими произведениями, которые вошли в «золотой фонд» египетской литературы.