Категории вежливой речи в японском языке. Модель общения вежливой речи. Жапон тiлiндегi сыпайы сөйлеу дəрежелерi.Сыпайы сөйлеу қарым-қатынасының үлгiсi. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада жапон тілінде сыпайы сөйлеу кезіндегі кейбір қиындықтардан туындаған мəселелер қарастырылған.В данной статье рассмотрен ряд вопросов, которые представляют некоторые трудности при использовании вежливой речи в японском языке.