Қытай əдебиетін оқытудың тиімді əдістері. Эффективные методы преподавания китайской литературы. (Journal of Oriental Studies, 2016)
Берілген мақалада жоғары оқу орындарында (Қазақ ұлттық университеті шығыстану факультеті қытайтану қафедрасының мысалында) қытай əдебиетін оқытудың тиімді əдістері мен студенттердің өзіндік жұмысына қатысты бірқатар ұсыныстар берілген.В статье рассматриваются наиболее эффективные методы преподавания китайской литературы на примере факультета востоковедения КазНУ им. аль-Фараби, а также дается ряд предложений по проведению самостоятельной работы студентов.