Поэма «Рустам и Исфандияр» в поэме «Шахнаме» (Journal of Oriental Studies, 2016)
Осы мақалада Фирдоусидің əлемге əйгілі «Шахнаме» поэмасының Рүстем мен Исфандияр туралы эпизоды қысқаша қарастырылады. Бұдан басқа ирандық батыр мен тəжірибелі батырдың жекпе-жегі қарастырылады.В настоящей статье кратко рассматривается эпизод о Рустаме и Исфандияре из всемирно известной поэмы Фирдоуси«Шахнаме». Кроме того, рассматривается битва молодого иранского витязя с опытным богатырем.