Қытай тілі тұрақты сөз тіркестерінде тағам мəдениетінің тілдік бейнесі. Отражение культуры еды китайцев в фразеологизмах китайского языка; (Journal of Oriental Studies, 2016)
Мақалада орасан бай Қытай мəдениетінің үлкен бөлігін құрайтын тағам, ішіп-жем мəдениетінің қытай тілінде, соның ішінде қытай тілінің фразеологизмдерінде көрініс беруіне талдау жасалынған.Культура еды и питья является неотъемлемой и важной частью богатой культуры китайского народа. В этой статье расcматривается отражение культуры еды и питья китайцев в языке, в частности, фразеологизмах китайского языка.