ШЫҒЫСТАҒЫ РЕСЕЙДІҢ О ТАРЛЫҚ ИЕЛІКТЕРІНІҢ ҚҰҚЫҚТЫҚ НЕГІЗІНІҢ ҚАЛЫПТАСУ КЕЗЕҢДЕРІ (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
В статье освещаются политика России в Средней Азии в ХIХ веке и деятельность в ней многих царских посольств и миссий.