(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2016)
Автор мақала Қытайдың ежелгі уақыттағы сыртқы саяси концепцияларының құрылымы мен оларды түсіну ерекшеліктерін қарастырады. Мұнда Қытай ұлысының қалыптасуы сарапқа салынады.