(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
This article is dedicated to the specific of China energy policy in Central Asia and Russia, its cooperation prospects. It has been made analysis of tendencies of China energy development, contemporary situation and prospects of Russia and Central Asia energy. Мақалада Орталық Азия мен Ресейдегі Қытайдың энергетикалық саясатының ерекшеліктері мен олардың ынтымақтастығы әрі Ресей мен Орталық Азияның энергетикалық даму болашағы мен қазіргі жағдайы қарастырыла отырып, Қытайдың энергетикалық даму барысына талдау жасалынды.