(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2018)
Бұл зерттеу жұмысында Чосон әулетінің соңы және жапон колониясы кезеңінде шығыс мәдени артефактілеріне үстемдік ететін империализмнің мәдени географиясы зерттелінді. Корейдің символдық объектілерін жоғалту соғыс кезінде жойылудың нәтижесі ғана емес, сондай-ақ мәдени экспедициялар, ғылыми-зерттеу топтары және дипломаттар секілді империялық державалардың қызметінде де болды. Әлсіздердің империалистік үстемдігі – шығыс зерттеулері үшін өзінің саяси сипатын жасырған мәдени жобалар болды. Корей мәдени мұрасының империалистикалық жинақтары идеологияның немесе идеологияның архетипі түрінде ұсынылған.