(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Шығыстану сериясы, 2018)
Мақалада 2 негізгі индикаторлар – өзара сауда және инвестициялар бойынша Қазақстан мен Түркия арасындағы ынтымақтастыққа саралау жұмысы жүргізілген. «Жаңа Жібек жолы» бағдарламасы шеңберінде ҚР мен Түркияның ынтымақтастығын жетілдіру бойынша ұсыныстар енгізілген.