(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада араб тіліндегі терминдердің жасалу жолдары мен олардың қолданылуы айтылады. Сонымен қатар араб елдерінің белгілі терминологтарының еңбектеріндегі тәсілдер жайлы да сөз қозғалады.