(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақала «Авода» партиясына арналады. Еврейлер мемлекетінің әлем картасында пайда болуына, осы партияның қосқан үлесі орасан зор. 1948 бен 1977 жылдар аралығында билік басында болған партия лидерлері, премьер-министр лауазымын «Ликуд» және «Кадима» партияларының жетекшілерімен алмасып отырған. Партияның тарихына үңілсек, Палестина, соның ішінде Иерусалим мәселесіне байланысты қатаң тәртіптері мен ұстанымдарына қарамастан, ақиқатқа бетбұрыс шақта, «Бейбітшілікті территорияға айырбас» деген қағиданы ұстанды деп сеніммен айтуға болады. Бұнымен, «Авода» саяси көшбасшылары палестиндіктер және араб елдерімен келіссөз жүргізу мүмкін емес екендігіне көз жеткізгендей болды.