(untitled) (Journal of Oriental Studies, 2016)
Бұл мақалада Үндістан және ҚХР мемлекеттері қалыптасу кезеңнің басында екі елдің арасындағы саяси, экономикалық және мәдени қарым-қатынас негізін салатын оқиғалар қарастырылады.